Szoftver előfizetés vagy öröklicensz vásárlás?

Az Office 365 Egyszemélyes verzió egy előfizetéses szolgáltatás, mely lehetővé teszi, hogy feladataid kedvenc eszközeidről végezhesd el. A legfrissebb Office 2016-os appokat tartalmazza, így mindig elérheted a legújabb Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher és Access verziókat. Ezeket a programokat egy PC-n vagy Mac gépen, egy táblagépen és egy telefonon is használhatod, legyen az Windows, Apple® vagy Android™ rendszer.

Windows 7 vagy újabb verziója szükséges a PC-n való használathoz, míg a Windows 8 vagy újabb rendszer szükséges a Windows-táblagépekhez. Az iOS és Android rendszerre készült mobilappok további funkciókat biztosítanak az Office 365 előfizetőknek. Emellett 1 TB felhőbeli OneDrive-tárhelyet és havi 60 nemzetközi Skype-percet is biztosítunk.

Az Office 365 Egyszemélyes verzióval mindig naprakész leszel, és az Office legújabb alkalmazásaihoz, funkcióihoz és szolgáltatásaihoz könnyen hozzáférhetsz. Az Office 365 előfizetőiként azonnal segítséget kaphatsz a Microsoft szakértőitől, és további díjat sem kell fizetned érte. Az Office 2019 Otthoni és Vállalati verzió a felhőt még nem használó ügyfeleknek kínál helyszíni verziót a legnépszerűbb alkalmazásokból, mint a Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access és Publisher. Az Office 365 és az Office 2019 közötti különbség az előfizetéses szolgáltatás és az egyszeri vásárlás között rejlik, így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. Az Office futtatásához internetkapcsolatra van szükség a telepítéshez és aktiváláshoz, de az alkalmazásokat telepítés után internetkapcsolat nélkül is használhatod.

Az Office 365 használatához számítógépednek meg kell felelnie bizonyos rendszerkövetelményeknek, például a megfelelő processzorral, memóriával, merevlemez- és képernyőfelbontással, valamint operációs rendszerrel és böngészővel kell rendelkeznie.

  • 4,0 GB szabad lemezterület
  • 1280×768-as képernyőfelbontás
  • Támogatott böngészők: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome és Firefox

Az Office 2019-es verziója

  • Kompatibilis Windows 10 vagy macOS rendszerrel is
  • Minden nyelven elérhető
  • Kereskedelmi és otthoni használat
  • 60 napos díjmentes Microsoft ügyfélszolgálat
  • World, Excel, PowerPoint, OneNote és Outlook 2019-es verziója
  • Egyszeri vásárlás