Szoftver disztribúció

Olyan szoftvereket értékesítünk és telepítünk vásárlóinknak, amik lehetőséget adnak az alkalmazások és eszközök egyszerű elérésére és használatára.

Szolgáltatásunk révén lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek arra, hogy hozzájuthassanak a legfrissebb irodai alkalmazásokhoz (pl.: Microsoft Office) és egyéb igényeknek megfelelő szoftverekhez, hogy vállalkozásuk hatékonyan működhessen.

Segítünk az alkalmazások kompatibilitási problémáinak kezelésében és az egységesített konfigurációk biztosításában, ami fontos a hatékony és zökkenőmentes üzleti működéshez.

Az üzleti környezetben segítünk felgyorsítani az új alkalmazások bevezetését és az informatikai infrastruktúra frissítését, ezzel növelve a vállalatok versenyképességét a változó piaci környezethez.

Termékeinket olyan vállalkozásoknak kínáljuk, akik versenyképes szoftvermegoldásokat keresnek üzleti céljaik eléréséhez. Kínálatunkban megtalálhatók az operációs rendszerek, irodai alkalmazások, grafikai és tervező szoftverek, biztonsági alkalmazások, valamint egyéb üzleti és szórakoztató szoftverek.

Rugalmas megoldásainkkal és személyre szabott tanácsadásunkkal garantáljuk, hogy minden ügyfelünk számára megfelelő és hatékony szoftverportfóliót kínáljunk. Legyen szó kis- és középvállalkozásokról vagy nagyvállalatokról, célunk, hogy az ügyfeleinknek segítsünk a legmegfelelőbb szoftveres megoldások kiválasztásában és bevezetésében.

Vállalkozásunk számára kiemelten fontos az ügyfél elégedettsége és a hosszú távú együttműködés kialakítása. Ezért folyamatosan törekszünk a szolgáltatásaink fejlesztésére és a legmagasabb színvonalú szoftvermegoldások nyújtására ügyfeleink számára. Legyen szó szoftverbeszerzésről, telepítésről, testreszabásról vagy támogatásról, mi mindenben a segítségére lehetünk.

Amit kínálunk

Szoftvertermékek széles portfóliója

Széles választékot kínálunk a legújabb szoftvertermékekből, beleértve operációs rendszereket, irodai szoftvereket, biztonsági megoldásokat, adatbáziskezelőket, fejlesztői eszközöket és egyéb alkalmazásokat, hogy az ügyfelek megtalálják a számukra legmegfelelőbb megoldást.

Licencmenedzsment és tanácsadás

Segítünk ügyfeleinknek a szoftverlicencelési és -menedzsment kérdésekben, hogy hatékonyan kihasználják a licencelési lehetőségeket és minimalizálják a kockázatokat.

Szoftverfrissítés és karbantartás

Rendszeres frissítések és karbantartás biztosítása a szoftverek hibáinak kijavítása és az új funkciók bevezetése érdekében.