Rendszeres karbantartás

Időközi karbantartás során munkatársunk alapos ellenőrzést végez az Ön informatikai rendszerein. Ez magába foglalja a hardverek és szoftverek átvizsgálását, a rendszerfrissítések végrehajtását, valamint a teljesítményoptimalizálást, illetve a tisztítást és a pormentesítést.

Csapatunk alapos tisztítást végez a számítógépek külső és belső részén, ami magába foglalja a billentyűzetek, ventilátorok és egyéb alkatrészek tisztítását. A PC külsején és a hardverkomponensekről speciális eszközökkel távolítjuk el a szennyeződéseket.

Eltávolítjuk a felhalmozódott port és szennyeződéseket, ami segít megakadályozni a gépek túlmelegedését, így az nem károsíthatja a hardverkomponenseket és növelhetjük a számítógépek teljesítményét és élettartamát.

Gondosan felügyeljük és kezeljük a szoftverek frissítését, beleértve az operációs rendszerek, alkalmazások és biztonsági patch-ek telepítését. Ezzel minimalizáljuk a leállások és a biztonsági kockázatok lehetőségét, miközben maximalizáljuk a gépek teljesítményét.

Rendszeres karbantartási szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek, hogy biztosítani tudjuk az informatikai rendszereik optimális állapotát és teljesítményét. Tapasztalt és szakértő csapatunk rendszeresen felügyeli, karbantartja és frissíti ügyfeleink rendszereit, hogy minimalizáljuk a lehetséges hibák és problémák előfordulását.

Legyen szó az operációs rendszer frissítéséről, vírusirtásról, merevlemez ellenőrzésről, valamint a rendszer teljesítményének optimalizálásáról, mi a rendelkezésére állunk.

Rugalmas karbantartási csomagjaink lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy válasszanak az egyedi igényekhez és költségvetéshez igazított megoldások közül. Szakembereink figyelemmel kísérik a legújabb technológiai fejlesztéseket, hogy biztosítsák ügyfeleink rendszereinek folyamatos védelmét és teljesítményét. Rendszeres karbantartási szolgáltatásunk segít minimalizálni a leállásokat és hibákat, valamint növelni a rendszerek hatékonyságát és teljesítményét.

Amit kínálunk

Rendszeres ellenőrzés és tisztítás

Tapasztalt szakembereink ellenőrzik és tisztítják a gépeket, hogy megakadályozzák a por lerakódását és az alkatrészek túlmelegedését.

Szoftverfrissítések és optimalizálás

Segítünk frissíteni és optimalizálni a szoftvereket, hogy javítsuk a gépek teljesítményét és felhasználói élményét.

Adatmentés és biztonsági másolatok

Elvégezzük az adatok biztonsági másolatát és szükség esetén visszaállítjuk azokat, hogy minimalizáljuk az adatvesztés kockázatát.