A számítógép, amit hazaviszek, bekapcsolom és használhatom is.

Felhasználóinknak az a benyomásuk, hogy gépeiket praktikusan, teljesen készen kapják kézhez!

A legjobb informatikai üzletekben a számítógépeket, laptopokat és más eszközöket már úgy adják át, hogy azok azonnal használhatók. Amikor egy gép kikerül a boltból, garantáltan működik, különösen akkor, ha már rendelkezik operációs rendszerrel, hiszen a gyártás során számos tesztet végeznek rajta.

 

 A legtöbb üzletben a gépeket úgy értékesítik, hogy azok alapvetően MS-DOS rendszerrel rendelkeznek. Ez azonban kevés használhatóságot biztosít, hiszen a legtöbben nem azért vásárolnak gépet, hogy csak a port szedje össze, vagy hogy hazatérve ne tudjanak vele mit kezdeni. Bár telepíthető rá Microsoft Windows operációs rendszer is, ez azonban időigényes, még akkor is, ha az üzletben végzik el helyettünk. Emellett nem garantált, hogy minden szükséges „driver” fel van telepítve, és nem biztosított a Microsoft Office csomag vagy a vírusvédelem, amelyek ma már alapvető fontosságúak.

Az autókat sem azért vásároljuk, hogy otthon még foglalkoznunk kelljen vele, hanem hogy azonnal működjenek, és ne okozzanak gondot. Az emberek életvitele felgyorsult, és az informatika már otthonunkba költözött. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy az időnket az operációs rendszerek és szoftverek telepítésével vesszük el. Nem mindenki lehet informatikus, hogy mindenhez értsen.

 

Mennyi időbe telik egy Microsoft Windows operációs rendszer telepítése?

Ez függ az eszköz teljesítményétől, de akár 40 percet is igénybe vehet, plusz idő a további programok, „driverek” és frissítések telepítésére.

 

Mivel a mi gépeinket teljes körűen teszteljük, így egy újabb megbízhatósági ellenőrzésen is átmentek. Mielőtt átadjuk őket, minden fontos lépést megtesszük annak érdekében, hogy azokat azonnal használhasd.

Nálunk megvásárolhatod a gépeket Microsoft Windows operációs rendszer nélkül, mivel filléres áron kínáljuk fel az eredeti, jogtiszta Microsoft Windows 10 Pro vagy Home operációs rendszert, amelyet nemcsak feltelepítünk, de tesztelünk és be is állítunk.

Vásárolj megbízható, tesztelt, garanciális, „kulcsrakész” gépet vagy laptopot a Lappától és ne vesztegesd az idődet a szoftverek és driverek telepítésével!