2011-03-09

Cégünkről

Sok éves szerviztapasztalatunk segít abban, hogy nagy biztonsággal, olyan megoldásokat ajánlunk Önnek, amellyel elégedett lesz. A legtöbb eladóhelyen az eladó és az ügyfél kapcsolata az eladással be is fejeződik. Nálunk az eladással kezdődik.

Büszkék vagyunk arra, hogy legtöbb ügyfelünk visszajár hozzánk és a jó tapasztalata birtokában legközelebb is minket választ! Bátran alapozhatja cége informatikai rendszerét az általunk kínált megbízható számítógépekre! Ugyanakkor a magánemberek sem fognak csalódni az általunk javasolt konfigurációkban.

Vállaljuk a váratlan hibák, egyéb problémák, feladatok megoldását az Ön telephelyén is!
Ugyan áraink nem magasak, de sokat spórolhat azzal, ha a javításhoz szervizünkbe szállítja számítógépét.
Amíg egy tesztre, egyéb időigényes folyamatra várunk, másik gépen dolgozhatunk, így szervizünkben csak az konkrét munka ráfordítást számoljuk fel Önnek.

Vállaljuk számítógépes hálózatának megtervezését, kivitelezését. Elsősorban a kis méretű számítógép hálózatok tartoznak a kompetenciánkba. (3-50 gépes hálózatok megvalósítása.)

Igény esetén, az ön telephelyén vagy lakásán!
Sok ezer hiba megoldásán vagyunk már túl. A számítógépes hibák megoldása néha nagyon egyszerű, máskor viszont egészen bonyolult feladat. Gyakran többféle megoldás létezik. Ezek közül kell kiválasztanunk azt, amelyik alkalmazásával a lehető legolcsóbban elérjük a célt. Célunk a hibamentes, optimális állapot helyreállítása. A hardverképességek hatékony munkára bírása. Másik cél a számítógép élettartamának maximalizálása. Meg kell óvnunk az Ön anyagait, fájljait.

Gyorsan dolgozunk!
Hamar, ha lehet még a beadás napján megkezdjük számítógépének javítását.

Helyszíni (az Ön telephelyén, irodájában, lakásán elvégzett) javítások esetében is pontosan számoljuk a felhasznált munkaidőt. Ha azonban úgy látjuk, hogy a javításhoz szükséges idő meghaladja az egy órát, akkor javasolni fogjuk, hogy a javítást a szervizünkben végezzük el. Ez Önnek azért jó, mert a szervizünkben lehetőség van arra, hogy csak a tényleges élő munkaidő-ráfordítást számoljuk fel.

Gyakran előfordul, hogy a számítógép 12-16 órát megy a munkaasztalon. Főként a szoftveres javítások, karbantartások tartanak sokáig. Igen ám, de nem kell állandóan ott állni a gép mellett. Ennek okán sokszor, ha a javítás ugyan 1,5-2 napot (1 nap = 8 munkaóra) is igénybe vett, a végén azonban csak 2-3 munkaórát számolunk fel. Ez azért lehetséges, mert miközben az Ön gépén egy folyamat fut, nem kell tétlenül várnunk rá, hanem azalatt az idő alatt más gép javításán dolgozhatunk. Így mindenki jól jár. Ön kevesebbet fizet, mi pedig jobban kihasználhatjuk az időnket.

Ha Ön sokáig dolgozik és csak a nyitva tartási idő után tudja beadni a gépet, ill. csak a nyitva tartási idő után tud jönni az elkészült számítógépért, az nem akadály. Egyeztetett időpontban erre is lehetőséget tudunk biztosítani.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Nálunk Ön csak az elvégzett munkáért fizet!

Share This