Számítógépasztalok motoros magasságállítással

A Lian Li a napokban két különleges számítógépasztalt mutatott be, mindkettő állítható magasságú és motoros.

Négy különböző beállítás menthető, ezzel egyetlen gombnyomással aktiválható a kívánt asztallap-magasság.

lappa--Lian-Li-dk12-motoros-szamitogepasztal_02A DK-12-es és DK-16-os modellek formailag már ismerősek lehetnek, mivel a Lian Li DK-04-es korábban már bemutatott egy olyan számítógépasztalt, mely hasonló képességekkel rendelkezik, de abban egy számítógépház is helyet kapott.
Az új termékek már csak asztalok, felül igényes bőr textúrájú borítást kaptak, melynek köszönhetően „családálló”, így ha kávé vagy tea folyik rá, esetleg kevesebb mennyiségű víz éri az meg sem kottyan neki.
Az asztallap hátsó sarkain kábelmenedzsmentet segítő furatokat találunk, a motort is tartalmazó lábai pedig acélból és alumíniumból készültek, melynek köszönhetően nagyon stabilak.

A DK-12 asztallapja 1400 mm széles és 750 mm mély, magasságállításra pedig a 695 millimétertől 1185 milliméter tartományban van lehetőségünk. Az asztal súlya 38,4 kg teherbírása pedig 120 kg.

Nagy testvére a DK-16 már 2100 mm széles és 800 mm mély lapot kapott, melynek magasságát 705 mm-től 1185 mm-ig állíthatjuk. A teherbírása viszont csak 80 kilogramm, a nagyobb asztallap extra tömege illetve mérete miatt.lappa--Lian-Li-dk12-motoros-szamitogepasztal_01

Az asztalok jobb szélén található a vezérlő, így az asztalok magassága fokozatmentesen állítható, valamint a különböző értékeket el is tárolhatjuk, összesen négy profil használható. Ledes kijelző mutatja a beállított magasságot.

Nem csak ülve, hanem állva is dolgozhatunk a Lian Li újdonságainak köszönhetően. Melyik az egészségesebb? Akármelyiket is választjuk, ezen mindenképp sokat lehet vitatkozni, viszont, fontos néha szünetet tartani a munkában vagy játékban, szórakozásban, ha ez óránként csak pár perces mozgást jelent, a semminél akkor is jobb.

A Lian Li új számítógépasztalok megrendelhetőek üzletünkben az alábbi linkre kattintva :

MEGRENDELÉS > KLIKK

Share This