2011-03-09

LAPPA számítógépek

Számítógépeink felveszik a versenyt a legnagyobb márkákkal, (DELL, HP, …) minőségben és teljesítményben egyaránt!

Sőt… Gépeinket sokkal inkább az Ön igényeinek megfelelően tudjuk kialakítani.

Figyelembe tudjuk venni minden egyes vevőnk kívánságait.

Amikor egy számítógépet építünk, nagyon fontos kérdés, hogy milyen célra építjük. Más tartalommal kell felruházni a játék célra készített, erős 3D-s képességekre összpontosító számítógépet és más szempontokat kell érvényesíteni egy általános irodai, vagy egy 2D grafikus munkaállomás építése során.

Egy azonban közös. A minőségből nem érdemes engedni. Hogy mit értünk minőség alatt? Erre a kérdésre az alábbi jellemzőkkel tudnék felelni:

Egy számítógépből kihozható legnagyobb teljesítményt annak leggyengébb láncszeme határozza meg.A LAPPA számítógépeket úgy tervezzük, hogy azok minden komponense magas szinten kompatibilis, és teljesítmény szempontjából is egymáshoz illő legyen.

A számítógépeink felépítéséhez nem használunk Intel Celeron és AMD Sempron processzorokat! Azok nem jelentenek jó választást az Ön számára.

Az általunk ajánlott masinák korszerű chipset (chipkészlet) köré épülnek fel. Ez hihetetlenül fontos. Gondoljon csak bele. Ha egy kissé vagy jobban elavult chipkészletet tartalmazó alaplapot építenénk az Ön számítógépébe, azzal jelentősen megrövidítenénk az Ön számítógépének azon életszakaszát, ami alatt még ésszerűen bővíthető. Kb. félévente jelennek meg a gyártók újabb és újabb chipset-ekkel. Egy ma korszerű számítógép bővítés nélkül 2,5 éven belül biztosan elavul.

Ha bővítjük, akkor az elavulás időpontja kitolható. Ha viszont már nem lehet, vagy nem gazdaságos a bővítés, akkor pl. egy processzor cseréje helyett cserélheti az alaplapot, a memóriát, a processzort és a videó kártyát is. Az pedig nem kis beruházás. Ha ma korszerű számítógépet vásárol, akkor remélhetően másfél, esetleg 2 évig ésszerűen bővítheti lesz.

ASUS, vagy Intel alaplapokat

Samsung, vagy Seagate merevlemezeket

Kingston memóriákat

LG, ASUS optikai meghajtókat,

Chieftec, ASUS, Foxconn, esetleg Codegen házakat,

hieftec, FSP, Codegen tápegységeket

ASUS, Saphire, esetleg HIS vagy MSI videókártyákat

használunk.

 

Persze nagyon fontos a márkán belül a megfelelő modell kiválasztása A számítógépeinkre bátran alapozhat! Természetesen nem csak asztali számítógépeket kínálunk, hanem kiváló notebook számítógépekkel is állunk az Ön rendelkezésére.

Az általunk ajánlott notebook márkák a következők:

Toshiba, Dell, HP, Acer

 

Természetesen más gyártók is készítenek jó notebook számítógépeket, mi azonban ezeket a márkákat tartjuk a legjobb választásnak. A notebook, más néven laptop számítógépeket csak azoknak ajánljuk, akiknek feltétlenül szükséges az, hogy hordozhassák a számítógépüket. Ha a hordozhatóság nem szempont, akkor egyértelműen állítom, hogy nem a notebook a jó választás az Ön számára.

A notebook számítógépek teljesítményben elmaradnak az asztali társaiktól. (kivéve az extra drága játék célú notebook számítógépeket) (600-800 eFt-os kategória)

Ha a kis helyfoglalás lényeges szempont, akkor érdemes megvizsgálni a barbone számítógépeket. Ezek kis helyfoglalású, mini asztali számítógépek. Asztali processzorral, memóriával, merevlemezzel. Sokkal jobban bővíthetőek, mint a notebook számítógépek.

Forduljon hozzánk bizalommal. Segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő, legoptimálisabb számítógépet.

Várjuk szeretettel!

Saját gyártású és egyben saját márkanév alatt forgalomba hozott számítógépeink kiváló megoldást jelentenek az Ön számára.

Share This