Három billentyűzet, amit az ügyfeleink nagyon imádnak:

Az első az én kedvencem, a Fujitsu professzionális lapos billentyűzete. Én is ezt használom.

  Fujitsu-feher

A fehér szín azért előnyös, mert az elménk a sok éves tanulás során hozzászokott ahhoz, hogy fehér alapon fekete betűket olvasson, ismerjen fel.

Akkora gyakorlatra tettünk szert a könyvek, magazinok, egyén fehér papírra nyomott anyagok olvasása során a fekete betűk felismerésében, hogy ezt már nagyon magas hatékonysággal végezzük.

Természetesen, gond nélkül el tudjuk olvasni a fekete alapon fehér betűket is, ám ezzel a szituációval sokkal ritkábban akadt dolgunk.

Ez a különbség azok számára érdekes, akik még nem tanulták meg a 10 ujjas gépelést, amikor is nem pillantgatunk a billentyűzetre.

Azok, akik nem tudnak 10 ujjal gépelni, rendszeresen a billentyűzetre pillantgatnak, hogy pozícionálják az ujjaikat, megtalálják a lenyomni kívánt gombokat.

Itt lesz igazán jelentősége a billentyűzet színének, ugyanis a fekete alapon fehér karakterek felismerése a tapasztalatok szerint háromszor annyi időbe kerül, ennek okán, háromszor annyi terhelést okoz az agyunknak, mint ha fehér billentyűzettel dolgoznánk.

A fehér billentyűzetnek további előnyei is vannak:

Gyenge megvilágítás mellett sokkal jobban látható, mint a fekete billentyűzet.
A fehér billentyűkön sokkal jobban látszik a kosz, így sokkal előbb észlelni fogod, ha elkoszolódnak a gombok. Ennek okán aztán időben gondoskodhatsz a billentyűzet tisztításáról. (Az iroda legkoszosabb eszköze a billentyűzet! – Tartsd tisztán!)

A Fujitsu fehér billentyűzete lapos kialakítású, aminek két lényeges előnye van:

Nagyon kis ujjmozdulatokkal, nagyon kényelmesen kezelhető.
Ennek főként azok fognak örülni, akik vakon gépelnek. Számukra sokkal kevésbé fárasztó, sokkal komfortosabb érzés lesz a gépelés.
A billentyűzet tisztítása sokkal egyszerűbb, mint egy hagyományos „nem lapos” billentyű tisztítása.
Egy tisztítószerrel átitatott törlőkendővel egy perc alatt, nagyon könnyen áttörölhető.

Ez a billentyűzet annyira elnyerte tetszésünket és ügyfeleink is annyira kedvelik, hogy igyekszünk mindig raktáron tartani.

 

A szokás nagy úr!

Annál csak az ízlés nagyobb parancsoló.

Így azok számára, akik a fenti fejtegetésem ellenére, mégis ragaszkodnak a fekete billentyűzethez, de élvezni szeretnék egy profi billentyűzet kényelmét, következzék a fenti billentyűzet nagytestvére:

Ez nem csak fekete, de van egy kéztámasz is kialakítva az elején.

Fujitsu-fekete

 

Végezetül következzék egy csemege azon elvetemült játék őrültek számára, akik nem hajlandóak megfelelő fényviszonyok közt használni a számítógépet.

Számunkra lehet megoldása Revoltec választható háttérvilágítással rendelkező billentyűzete.

A háttérvilágítás kikapcsolható. A bekapcsolt háttérvilágítás lehet vörös, vagy kék színű. Ki melyiket szereti.

revoltec-vil1

revoltec-vil2

 

Share This