Folyékony üveg – nanotechnológiás védelem minden kijelzőre!

A nanotechnológia egyre meglepőbb megoldásokkal jelentkezik.

Ezek közé sorolható a folyékony üvegnek elkeresztelt, a valóságban szilícium dioxidon alapuló nanotechnológiás készítmény, amely meglepően hatékony védelmet ad a mobiltelefonod, a táblaszámítógéped és a laptopod kijelzőjének!

1

A használata roppant egyszerű, nem kell hozzá különösebb szakértelem.

Mivel a film bevonat teljes száradási ideje 12 óra, ezért javaslom, hogy este, lefekvés előtt, a megfelelő éjszakai üzemmód bekapcsolása után végezd el a kijelző kezelését!

A csomagban két kendőt találsz!

    5

Az első egy fehér tasak.

Ebben találsz egy speciális tisztítóanyagot tartalmazó kendőt, amelynek használatával elő kell készítened a felületet a nano bevonat felvitelére.

Ha koszos a telefonod, akkor én azt javaslom, hogy még e-tisztító kendő használata előtt tisztítsd meg azt egy hatékony tisztító szerrel.

Ilyen szer a Q35-ös tisztítóhab.

Ezt követően használd a sötét csomagolásban lévő, speciális tisztító kendőt.

Fontos, hogy tökéletesen megtisztított (ujjlenyomat, por és egyéb szennyeződésektől mentes) kijelzőre vidd csak fel a nano bevonatot!

A kezelést tiszta, pormentes helyen végezd!

 

A második tasakban találod a speciális „folyékony üveggel” átitatott törlőkendőt.

Ezzel alaposan töröld át a kijelző felszínét, majd tedd le a készüléket egy olyan helyre, ahol nem éri por és egyéb szennyeződés.

12 óra elteltével a nano bevonat tökéletesen megszárad és kialakul a speciális felületi védelem.

A bevonat jelentős mechanikai (karcolás elleni) védelmet biztosít. Óv a kosztól (pl. por), megakadályozza a szennyeződés és a baktériumok megtelepedését.

Vízlepergetővé teszi a felületet és elég jól véd az ujjlenyomatok ellen.

A leírás szerint, a kialakított védelem akár 12 hónapig is kitarthat, de ha csak a felét tudja, akkor is sokkal kényelmesebb, praktikusabb megoldás, mint a képernyővédő műanyag fóliák.

4

2

A különféle védőfóliákat ugyanis gyakran képtelenség buborékosodás nélkül felhelyezni, karcolódva pedig egyre inkább zavaróak és eleve csökkentik a kijelző képminőségét.

Egyes védőfóliák még a tapintásérzékelésben is kisebb nagyobb zavarokat okozhatnak.

 

A nanotechnológiás „folyékony üveg” védőfilm esetén azonban nem kell számolnunk ezekkel a kellemetlenségekkel.

Alkalmazás:

8

Share This