Brutális UHD monitor akció csak profiknak, a készlet erejéig!

PHILIPS Brilliance LED háttérvilágítású UHD 4K LCD kijelző

UltraClear, 4K UHD (3840×2160) felbontás a pontos részletekért

ph4k1

A legújabb Philips kijelzők nagy teljesítményű paneljei UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) felbontású képeket nyújtanak. Ön lehet a CAD megoldásokhoz rendkívüli részletgazdag képeket megkövetelő, igényes, 3D grafikai alkalmazásokkal dolgozó profi alkotó, vagy hatalmas táblázatokat kezelő pénzügyi szakember, a Philips kijelzők mindig élettel töltik meg a képeit és grafikáit.

 

Keskeny keret a stílusos megjelenésért

A keskeny keretes kialakítás stílusos megjelenést biztosít a nyilvános kijelzőnek, amely így szépen olvad bele bármilyen környezetbe. Ez a kialakítás ezen felül ideális a mátrixkijelzős videofalakhoz is.

 

A VA-kijelző fantasztikus képeket nyújt széles nézési szöggel

A Philips VA LED-kijelző korszerű, függőleges elrendezésű technológiát használ, amely rendkívül nagy kontrasztarányt biztosít a széles nézési szögű és élénk színű képeken. Míg az általános irodai alkalmazásokat könnyű használni, a kijelző kifejezetten fényképek, internetezés, mozifilmek, játékok és igényes grafikai alkalmazások számára lett kifejlesztve. Az optimalizált pixelkezelési technológia 176/176 fokos, rendkívül széles betekintési szöget biztosít, ami éles képeket eredményez.

ph4k3

 

A MultiView aktív kettős csatlakozást és nézetet tesz lehetővé egyidejűleg

Az ultra nagy felbontású Philips MultiView kijelzővel most kényelmesen ismerheti meg a kapcsolódás világát, akár a munkahelyéről, akár otthonról. A MultiView kettős csatlakozást és nézetet tesz lehetővé, így párhuzamosan több eszközzel, például PC-vel és notebookkal is dolgozhat, így az összetett, többfunkciós feladatok is gyerekjátékká válnak. Immár egyszerűen megoldható, hogy a jobb oldalon a beltéri egységből érkező, élő futballközvetítést nézze, miközben a bal oldalon az Internetet böngészi notebookjáról. De az sem gond, ha a kis képernyőn fél szemmel követni szeretné a hangos, élő híradásokat, míg legújabb blogbejegyzését írja.

 

Nagy teljesítményű 7 W-os hangsugárzók a szabadon szárnyaló hangért

Egy pár kiváló minőségű sztereó hangszóró a kijelzőbe építve. A típustól és kivitelezéstől függően a kialakítás lehet látható és elölről sugárzó, rejtett és alulról, felülről, vagy hátulról sugárzó.

ph4k2

 

MHL technológia a mobiltartalmak nagy képernyőn való megjelenítéséhez

A Mobile High Definition Link (MHL) egy mobil audio/video interfész a mobiltelefonok és egyéb hordozható készülékek közvetlen csatlakoztatásához nagy felbontású képernyőkhöz. Az opcionális MHL kábel lehetővé teszi az MHL-képes mobilkészülék csatlakoztatását a nagy Philips MHL kijelzőhöz, hogy a HD videóit teljes digitális hanggal élvezhesse. Mostantól nem csupán a mobiljátékok, fényképek, filmek vagy egyéb alkalmazások nagy képernyőn történő használatára van lehetősége, de eközben töltheti is a mobilkészülékét, hogy az soha ne merüljön le használat közben.

Nulla energiafogyasztás a 0 watt kapcsolóval

ph4k4
A monitor hátulsó részén található, kényelmes elhelyezésű 0 watt kapcsolóval teljesen lekapcsolhatja a monitort az elektromos hálózatról. Így egyáltalán nem fogyaszt energiát, és tovább csökken az Ön „széndioxid-lábnyoma” is

 

Philips LED háttérvilágosítású LCD kijelző 40″

ph4k5

LCD panel típusa : VA LCD
A háttérvilágítás típusa : W-LED rendszer
Panel mérete : 39,56″/100,5 cm
Tényleges képfelület : 878,11 (H) x 485,35 (V)
Képformátum : 16:9
Optimális felbontás : 3840 x 2160, 60 Hz mellett
Fényerő : 300 cd/m2
Képjavítás : SmartImage
A kijelző színei: 8 bit
sRGB : Igen
Egységes fényerő : 96% ~ 105%
Beépített hangszórók: 2 x 7 W

Akciós ára, a készlet erejéig: 183 500 Ft +ÁFA (233 045 Ft)

Csak néhány darab van.

 

Share This