2015-11-23

Aktuális hírek

 • Thu, 14 Dec 2017 11:45:00 +0000: A levegőben lebegve figyel mindent ez az antigravitációs kamera - PC Fórum RSS
  Szobadísznek sem utolsó kamerát mutatott be a közelmúltban a vélhetően senkinek sem túl ismerős 1-Ring nevű cég. A Moon különlegessége, hogy - hagyományos társaitól eltérően - nem valamiféle lábazat vagy csiptető alkalmatosság végén csüng, hanem nemes egyszerűséggel a levegőben lebeg - és így képes rögzíteni környezetét.
 • Thu, 14 Dec 2017 08:45:00 +0000: Az űrben is vetíteni fogják az új Star Wars filmet, Az utolsó jedik-et - PC Fórum RSS
  A magyar mozikban mától vetített új Star Wars film igazán különleges helyen is premiert fog kapni az elkövetkező napokban. Az utolsó jedik-et ugyanis a Nemzetközi Űrállomáson is le fogják vetíteni a jelenleg éppen ott tartózkodó asztronauták számára.
 • Thu, 14 Dec 2017 07:30:00 +0000: Robotokkal űzték el a hajléktalanokat az utcákról az USA-ban - PC Fórum RSS
  Meglehetősen vitatott - bár egyértelműen modern - módszerét választotta egy amerikai állatvédelmi szervezet a hajléktalan-probléma kezelésének. A San Francisco-i SPCA ugyanis egy K5-ös robotot állított üzembe főhadiszállásán, hogy az folyamatos járőrözésével akadályozza meg a szervezet által nem kívánatosnak tartott személyes letoborzását az épület előtti járdán, illetve parkolóban.
 • Thu, 14 Dec 2017 06:00:00 +0000: Retro: Így mentették meg a katasztrofálisan rossznak indult Csillagok háborúját - PC Fórum RSS
  Legkésőbb az előzmény-trilógia az ezredforduló körüli mozikba kerülése óta mindenki számára egyértelmű, hogy a Csillagok háborúja nem George Lucas, hanem inkább az őt anno körülvevő más szakemberek kivételes tehetségének és szorgalmának köszönhetően vált azzá a zseniális alkotássá, ami végül méltán került be a sci-fi- és a mozitörténelem dicsőségcsarnokába. Azt, hogy ez mennyire így van, még egyértelműbbé teszi pár, a napokban a netre felkerült videó is.
 • Wed, 13 Dec 2017 14:30:00 +0000: Nem csak mi készülünk a karácsonyra, hanem a kiberbűnözők is - PC Fórum RSS
  [Kaspersky] A Kaspersky Lab IT Security Economics jelentése szerint a vállalatok 77%-a szenvedett el informatikai támadást az elmúlt 12 hónap alatt. A DDoS és a POS rendszerek elleni támadások növekvő száma – különösen a karácsonyi időszakban, amikor nő a vásárlók száma is – tovább súlyosbítja a helyzetet és csak még vonzóbb célponttá teszi a kiberbűnözők számára.

Share This