2015-11-23

Aktuális hírek

 • Wed, 21 Apr 2021 10:00:00 +0000: Most bárki ingyen megnézheti az új Mortal Kombat film első 7 percét - PC Fórum RSS
  Az amerikai mozik és az HBO Max péntektől kezdik majd vetíteni a legújabb Mortal Kombat filmet. Ebből az alkalomból a forgalmazó Warner Bros most szabadon elérhetővé, illetve megtekinthetővé tette a film első 7 percét.
 • Wed, 21 Apr 2021 09:00:00 +0000: Saját magától lop az Apple a cég új és teljesen értelmetlen reklámklipjében - PC Fórum RSS
  Az Apple keddi eseményén több termékvonalához is frissítést jelentett be - köztük pl. az iPad Pro-khoz is. Ehhez kapcsolódóan a cég egy reklámklipet is kiadott, aminek azonban hiába kerestük, semmi értelmét nem találtuk. A Mission: Impossible filmsorozat stílusát és akcióelemeit utánozni próbáló szpotban ugyanis ugyanis végül az derül ki, hogy az Apple gyakorlatilag saját magától lop. Azt, hogy minek és miért, a klipből nem derül ki, mint ahogy az sem, hogy az egésznek mi értelme.
 • Wed, 21 Apr 2021 07:30:00 +0000: Itt a billentyűzet, ami kézigránátot mintáz, de lehet rajta gépelni - PC Fórum RSS
  Bár a Microsoft, a Logitech és néhány más cég az elmúlt évtizedek során már bemutatott pár "elborult" kialakítású billentyűzetet, mindezek nyomába sem érhetnek annak amit a napokban mutatott be egy elektronika magazin. Az a beviteli eszköz ugyanis egy kézigránátot formáz, billentyűi pedig teljesen körbeölelik a "robbanószerkezetet".
 • Wed, 21 Apr 2021 06:00:00 +0000: Videójáték-óriáskivetítőnek is lehet majd használni a legújabb Audi fényszóróit - PC Fórum RSS
  Az Audi a Kínában a héten megrendezésre kerülő Auto Shanghai 2021 kiállításon leplezte le népszerű A6 sorozatának következő, teljesen elektromos tagját. Az új A6 E-tron számos fejlesztéssel érkezik, de ezek közül az egyik talán legérdekesebb LED-mátrix technológián alapuló fényszórója, ami nem csak az út biztonságos és jó megvilágításáról tud majd gondoskodni, de akár projektorként is működhet majd, aminek segítségével bármilyen felületet egy óriási videójáték-kijelzővé tud alakítani.
 • Wed, 21 Apr 2021 05:00:00 +0000: Teljesen új alkalmazásboltot fog kapni a Windows 10 - PC Fórum RSS
  A Windows 10 ősszel érkező, Sun Valley kódnevű frissítése nem csak az operációs rendszer megjelenésében fog igen jelentős változásokat hozni - derült ki a napokban. A jelek szerint ugyanis a Microsoft az alaprendszer mellett az ahhoz kapcsolódó alkalmazásbolt, a Microsoft Store-t is alapjaiban fogja átalakítani - gyakorlatilag teljesen lecserélve a jelenlegit.

Share This