2015-11-23

Aktuális hírek

 • Mon, 28 Sep 2020 11:00:00 +0000: Megjött a Fekete Párduc előzetesének jóárasított változata - PC Fórum RSS
  Oldalunk rendszeres szereplője, a Studio 188 a közelmúltban egy újabb jól ismert mozifilm fillérekből újraforgatott előzetesével jelentkezett. Ezúttal a 2018-ban bemutatott Fekete Párduc trailerét dolgozták fel, amivel annak a múlt hónapban elhunyt főszereplője, Chadwick Boseman emléke előtt szerettek volna tisztelegni.
 • Mon, 28 Sep 2020 10:00:00 +0000: Így néztek volna ki az új Star Trek filmek, ha az eredeti szereplőgárda játszott volna bennük - PC Fórum RSS
  Bár az elmúlt kicsit több mint egy évtizedben megjelent "New Trek" filmeket a korábbi Star Trek filmek és sorozatok rajongói közül sokan gyűlölik, a fenti videó talán enyhít kicsit ellenérzéseiken. Ez ugyanis megmutatja, hogy miként is néztek volna ki az újabb filmek, ha azokban az eredeti sorozat szereplőgárdája játszott volna, ráadásul fiatal korában.
 • Mon, 28 Sep 2020 09:15:00 +0000: Microsoft: Támadnak a hackerek, azonnal frissíteni kell a Windows-t! - PC Fórum RSS
  A Microsoft a múlt hét végén egy figyelmeztetést adott ki, amelyben arra hívja fel elsősorban a vállalati rendszergazdák figyelmét, hogy ne halogassák tovább egy, a cég által még augusztusban kiadott kritikus frissítés telepítését. A cég ugyanis azt érzékeli, hogy hackerek aktívan elkezdték kihasználni az akkor javított, Zerologon nevű sebezhetőség kihasználását, amivel az egész vállalati hálózat átvehetik az ellenőrzést.
 • Mon, 28 Sep 2020 07:00:00 +0000: Elképesztő: Elkészült a zsarolóvírus, ami túszul ejtheti kávéfőző gépeinket - PC Fórum RSS
  Bár az asztali számítógépeken sajnos manapság már megszokott dolognak tekinthető az, hogy zsarolóvírusok áldozatává válnak, a háztartás más masináit eddig nem kellett félteni tőlük. Eddig - ugyanis kiderült, hogy a jövőben az is megszokottá válhat, hogy a kávéfőző vagy mosogatógépünk, esetleg kenyérpirítónk tagadja majd a működést egészen addig, amíg ki nem fizetünk egy nagyobb összeget az őket túszul ejtő hackereknek.
 • Mon, 28 Sep 2020 05:30:00 +0000: Netre szivárgott a Windows XP, az MS-DOS és a Windows 10 forráskódja is - PC Fórum RSS
  A hétvégén több torrentoldalon is felbukkant egy olyan fájl, ami úgy néz ki, hogy egy tucat Microsoft operációs rendszer forráskódját tartalmazza. A nem kevesebb, mint 43 GB-os archívumban állítólag ott van a Windows XP, az MS-DOS, valamint a Windows 10 forráskódja is, egy rakás kevésbé ismert redmondi rendszer társaságában.

Share This